Ziua profesorului, 2021

La mulți ani, distinși Profesori!

Published: 05.10.2021

ziua profesoruluiDistinși Profesori, dragi colegi,

Astăzi, cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, aducem un omagiu Domniilor Voastre și Vă exprimăm recunoștință și apreciere pentru munca titanică, entuziasmul și dăruirea nemărginită la educarea tinerelor generații de specialiști, în special celor care participă nemijlocit la formarea viitorilor  medici și farmaciști pentru sistemul național de sănătate și alte state!

Cu abnegație și dedicare profesională, promovați valorile incontestabile - Calitatea, Excelența și Performanța, contribuind la prosperarea și perpetuarea bunului nume al Almei Mater în lume! Sunteți un reper de moralitate, înțelepciune, măiestrie și profesionalism, empatie și bunătate, care crează o societate durabilă bazată pe cunoaștere și educație continuă, integrată în circuitul învățământului superior medical european și mondial. 

Iubiți Profesori, în această zi deosebită venim cu alese urări de sănătate, armonie și bunăstare, admirație și gratitudine. Vă dorim să vă realizați toate aspirațiile și să cuceriți noi orizonturi profesionale! 

Să ne trăiți mulți ani fericiți!


Cu înaltă considerație, 

                                                                     Rector Emil Ceban, 

profesor universitar, dr. hab. șt. med.

 

 

 

 

 

 

ziua
usmf
Ziua Internațională a Profesorului
5 octombrie
La Mulți Ani!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii