LIVE: Conferința științifică „Managementul sănătății publice: realizări, provocări și perspective. In Memoriam prof. Eugen Popușoi”, ziua a III-a

Publicat: 22.09.2021

Școala de Management în Sănătate Publică (ȘMSP) a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova  desfășoară Conferința științifică „Managementul sănătății publice: realizări, provocări și perspective. In Memoriam prof. Eugen Popușoi”.

Evenimentul are loc în perioada 20-22 septembrie 2021, în Sala Senatului din incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt, 165), între orele 9:00 – 16:30.

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele a 21 de cercetări științifice realizate de masteranzii ȘMSP, care pot fi urmărite on-line prin intermediul platformei Privesc.eu.

Evenimentul este consacrat împlinirii a 85 de ani de la nașterea profesorului Eugen Popușoi. Mai multe detalii despre viața și activitatea Domniei Sale găsiți aici: https://usmf.md/ro/noutati/85-de-ani-de-la-nasterea-profesorului-eugen-popusoi-personalitate-de-rezonanta-cu-o-ampla 

 

 

dumitru harea
usmf
universitate
teze de master
Școala de Management în Sănătate Publică
masteranzi
masteri în sănătate publică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii