Advanced Nursing

Nursing avansat – un nou program de master la USMF „Nicolae Testemițanu” 

Publicat: 02.07.2024

Nursing avansatUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” lansează un nou program de studii de master de profesionalizare Nursing avansat, cu o durată de 2 ani.

Programul are misiunea de a crea și a disemina cunoștințe și abilități la cel mai ridicat nivel de excelență, de a forma specialiști de înaltă calificare, care vor presta servicii de îngrijiri medicale, vor realiza cercetări științifice și se vor forma profesional pe parcursul întregii vieți, păstrând, promovând și dezvoltând valorile naționale. Programul prevede formarea tinerilor specialiști deținători ai titlului de licență în Asistență medicală generală, care denota aptitudini, abilități, cunoștințe și competențe profesionale și transversale ce corespund cerințelor și așteptărilor angajatorilor și a pieței muncii.  

  Obiectivele programului de studii Nursing avansat sunt:

Absolvenții programului de studii de master Nursing avansat pot sa activeze în instituții medico-sanitare publice și instituții private ce prestează servicii de sănătate a adulților (centre ale medicilor de familie, centre de sănătate, oficii de sănătate și a medicului de familie, centre consultative, centre comunitare, cabinete individuale, spitale de profil general și specializat de diverse niveluri ș.a.). 

Nursing avansat
usmf
program de studii de master
Nursing avansat
admitere 2024

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii