Default Header Image

Informații pentru candidații la studii de master

logo smspŞcoala de Management în Sănătate Publică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova anunţă admiterea la studii superioare de master în managementul sănătăţii publice pentru perioada 2023-2024.

Concursul se va desfășura între 19 iulie și 31 iulie curent, iar potențialii candidați trebuie să dețină diplomă de studii superioare.

Pentru a depune actele, candidații trebuie să se programeze, în prealabil, la numărul de telefon: 022 205 205, între orele 9:00-16:00 (cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică).

Candidații vor completa formularul de aplicare la concursul de admitere la studiile superioare de master, la care vor anexa:

 

Pot fi prezentate opțional:

 

 Procedura de selectare a candidaților cuprinde trei etape:

 

În ziua de depunere a actelor, candidații vor susține proba de testare a abilităților în managementul general, care constă dintr-un test-grilă cu răspunsuri simple și multiple.

Interviul se va desfășura individual, în regim on-line (urmează a fi anunțată ora pentru conectare). 

Pentru următorul an de studii sunt oferite 25 de locuri, cu achitarea taxei de studii. Studiile se efectuează în bază de contract. Începutul instruirii – septembrie 2023. Durata studiilor este de 2 ani.

Mai muilte detalii puteți găsi în Regulamentul de organizare și desfășurare a admiterii la studii superioare de master.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă puteți adresa la:

Şcoala de Management în Sănătate Publică, 

tel./fax: 022 205 205, 

sph@usmf.md,

MD-2004 mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 194 B